Coat_of_arms_of_the_Macedonian_Orthodox_Church

nova-crkva-web

order-of-service

Добредојдовте на интернет страницата на Македонската православна црковна општина "Свети Никола" од Перт, Западна Австралија.

Се надеваме дека овде ќе можете да се информирате за се она што се случува во МПЦО "Свети Никола" како и за многу други активности во македонската заедница во Перт.

Исто така се надеваме дека ќе ви бидат корисни и линковите што се наоѓаат на оваа интернет страница.